Pages

Subscribe:

Ads 468x60px

Ιερά Μητρόπολις Πειραιώς
Ακτή Θεμιστοκλέους 190
Τηλ.κέντρο: 210 45 14 833
e-mail: enimerosi.imp@gmail.com

Recent Posts

Definition List

Unordered List

Ordered List

.

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Ο Αστυνομικός Διευθυντής Πειραιά στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας

Ο Αστυνομικός Διευθυντής Πειραιά, Ταξίαρχος κ.Κωνσταντίνος Τσαρδινάκης επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου στο γραφείο του τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς κ.Σεραφείμ.

Ο κ.Ταξίαρχος ενημέρωσε τον Σεβασμιώτατο για την παραβατικότητα που σημειώνεται στην περιοχή αρμοδιότητάς του, παρουσιάζοντάς αναλυτικά στοιχεία προκειμένου να αντιμετωπιστούν από κοινού άσχημα φαινόμενα.

Ο Σεβασμιώτατος από την πλευρά του χαρακτήρισε την πόλη του Πειραιά κομβικό σημείο με έντονα χαρακτηριστικά και συνεχάρη τον κ.Τσαρδινάκη για την αποτελεσματικότητα των προσπαθειών της Ελληνικής Αστυνομίας στην ευρύτερη περιοχή μας, καθώς επίσης και για τον τρόπο προσέγγισης των προβλημάτων της τοπικής μας κοινωνίας, υπογραμμίζοντας με έμφαση την ορθή αντιμετώπιση δύσκολων φαινομένων που φέρνουν σε κίνδυνο τη ζωή και την αξιοπρέπεια των πολιτών.

Τέλος αφού εξήρε την προσωπικότητα του Ταξίαρχου, τον παρότρυνε να συνεχίσει με το ίδιο σθένος το λειτούργημα που του έχει ανατεθεί από την Ελληνική Πολιτεία, θέτοντας παράλληλα στη διάθεσή του και τις Υπηρεσίες της τοπικής μας Εκκλησίας.